Länktransportörugn från C. H. Evensen AS

Våra specialutvecklade ugnar för tunnbröd, rieska och flatbröd kan anpassas efter individuella kundönskemål.

Kokning och separering av kokt potatis, degmatning för potatisdeg, kavling, specialugnar, kylning, räkning, stapling, förpackning, märkning och palletering. Kort sagt, vi erbjuder dig unik kompetens och levererar kompletta produktionslinjer. För vissa processer, som gräddning av tunnbröd, rieska och flatbröd, är specialanpassning ett måste. Det handlar om krav på lufthastighet, strålningsvärme, konvektionsvärme eller direkt värmeöverföring vid olika tidpunkter i processen. Våra specialugnar uppfyller de flesta gräddningsbehov, och kan utvecklas och anpassas i enlighet med kundspecifika önskemål och förutsättningar. LÄNKTRANSPORTÖRUGN Länktransportörugnen har samma egenskaper som en ståltransportörugn, men den är billigare och tar mindre plats. Den kan levereras som öppen lösning eller med vändning av produkten under processen. Länktransportörugnen har automatisk och kontinuerlig rengöring och dammutsugning. 18-PLÅTARS KARUSELLUGN 18-plåtaren är en mycket robust ugn. Prototypen har använts sedan 1988 och är fortfarande i full drift. 18-plåtaren klarar ett mycket allsidigt produktspektrum och används för allt från tunnbröd, rieska, tortilla och flatbröd till pannkakor och omeletter. Karusellugnen gräddar över- och undersidan samtidigt, med gräddningstid cirka 30 sekunder. Ugnen har en roterande stålborste med dammutsugning, som kontinuerligt borstar av plåtarna och håller dem rena. Det bidrar till ett jämnt och stabilt gräddningsresultat. Kapaciteten är 10 000 produkter per timma (diameter 16 cm). TUNNELUGN FÖR RIESKAPRODUKTER Våra egenutvecklade tunnelugnar levereras för såväl normalgräddning som högtemperaturgräddning. STÅLTRANSPORTÖRUGN DYNATEC levererar även ståltransportörugnar, kontakta oss för mer information.

Les mer
Dynatec är marknadsledande inom tunnbröds-, rieska- och flatbrödsproduktionMagnus Soeson
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Produktionslinjer för tunnbröd, rieska och flatbröd
Jeg vil kontaktes :