Tillverkning av gjutformar för kolfiberarmerade delar till CUBE-drönare med hög lyftkraft sker hos Dynatec SMV

Vi har lång erfarenhet av utveckling, montering och provning av prototyper och specialmaskiner. Ofta är sådana jobb beställningsuppdrag från våra kunder.

Våra kunder återfinns i de mest skiftande branscher, till exempel bageri- och livsmedelsindustri, processindustri, läkemedelsindustri och offshore. Vi arbetar gärna tillsammans med våra kunder och fokuserar på att förstå problemställningen och klarlägga var riskerna i den aktuella tillämpningen ligger. Ofta börjar vi nya utvecklingsprojekt med att bygga testutrustning för just de delar av projektet som innehåller de största riskerna, och när dessa risker är hanterade och lösta bygger vi resten av systemet runt dessa lösningar. Vår erfarenhet är att utvecklingstid och -kostnader blir lägre om man redan tidigt i projektet kan börja med fysiska tester och få erfarenheter som kan användas i det fortsatta konstruktionsarbetet.

Les mer
Vår erfarenhet är att utvecklingstid och -kostnader blir lägre om man redan tidigt i projektet kan börja med fysiska tester och få erfarenheter som kan användas i det fortsatta konstruktionsarbetet.Jan Wilhelmsen
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Andreas Bohrén
Mob: +46 730 463 060
andreas.bohren@dynatec.se
Jeg vil kontaktes :